Unable to locate document 2005

Michael, A resident of the Philoxenia House

 

 

Η επιστροφή του Μιχάλη μας από την Βοστώνη!


Ο μικρός Μιχάλης μας πάσχει από ένα πρόβλημα υγείας που παρ’ όλες τις εξετάσεις, τις θεραπείες και τη φροντίδα δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα. Πριν ένα μήνα περίπου χρειάστηκε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για περαιτέρω εξετάσεις και μόλις επιστρέψαμε. Ο Μιχάλης μας θα συνεχίσει τον αγώνα του στην Ελλάδα και με την κατάλληλη θεραπεία αλλά και όλους εμάς στο πλευρό του, ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Κατά την παραμονή του Μιχάλη στις ΗΠΑ υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι στάθηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν σε όποιο πρόβλημα προέκυψε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο, την κυρία Ελένη και τον πατήρ Βασίλειο υπεύθυνους του ξενώνα Filoxenia House για τη βοήθεια και τη φιλοξενία τους καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν τον Μιχάλη σε ότι χρειάστηκε κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τις οικογένειες που φιλοξενούνταν μαζί με τον μικρό και παρά τα δικά τους ιατρικά προβλήματα ήταν κοντά του. Ευχαριστούμε λοιπόν την Μερώπη, την Μαρία, την Λίτσα, την Κική, την Ανίλα, την Άντρι, τον Άθω και τον Δημήτρη που ήταν δίπλα του και τους ευχόμαστε υγεία και γρήγορα να βρεθούνε σπίτια τους.